Αναρτήθηκε στις 17/06/2013, Κανένα σχόλιο

Κάποιος μπορεί να πληρώσει με προσωπική επιταγή, με τραπεζική επιταγή, με ταχυδρομική επιταγή, με εντολή πληρωμής στις τράπεζες ή με κατάθεση σε ένα λογαριασμό του Συνδέσμου μας, ή ταχυδρομικώς πάντα σε ασφαλισμένο φάκελο, ή στο γραφείο του Συνδέσμου μας στην Ιερή Μητρόπολη Κιτίου πάντα έναντι αποδείξεως.
Aν το ποσό αφορά τη συμμετοχή στο Σχέδιο Υιοθεσιών ή οποιαδήποτε άλλη συγκεκριμένη εισφορά (ορφανοτροφεία, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, γενική εισφορά), μπορεί να πληρώνει σε μηνιαίες, Διμηνιαίες, τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες ή ετήσιες δόσεις. Αν το ποσό αφορά βάφτιση παιδιού ή συγκεκριμένη εισφορά, πληρώνεται εφάπαξ με οποιοδήποτε από τους πιο πάνω τρόπους. 
 Μπορεί να δώσει τραπεζική εντολή στην τράπεζα που συνεργάζεται για να εμβάζουν συστηματικά το ποσό σε ένα από τους αριθμούς λογαριασμών του Συνδέσμου που τηρούμε σε όλες τις τράπεζες παγκύπρια. Αν η επιλογή είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου, θα πρέπει να μας ενημερώσει για την κατάθεση στο τηλ. 24815032 για να μπορέσουμε να στείλουμε σύντομα την απόδειξή!
 

Leave a Reply

Leave a Response